Театар за деца и младинци
Menu

26 години за Театарот за деца и младинци

Почитувани

Ве покануваме на ден 25.03.2016 ( Петок) со почеток од 12 часот да присуствувате на прославата по повод 26-тиот роденден на Театарот за деца и младинци.

Театар за деца и мпладинци

На пригодната свечаност ќе се обратат директорот Братислав Димитров, театрологот Јелена Лужина како и претставник на Министерството за култура.

Ќе ни биде особена чест и задоволство доколку не почестите со вашето присуство.

Со почит,
Н.У. ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ - Скопје

Tekovni proekti

  • Мачорот во чизми
  • Снежната кралица
  • Сидарта