Театар за деца и младинци
Menu

Одиме на распуст!

Вие сигурно сте на распуст или на одмор, а ние? Ние го подготвуваме театарот за повторна средба со Вас кога заедно ќе раскажуваме нови приказни, но и ќе се потсетиме на старите!

Распуст

Довидување до Септември, најмили наши!

Искрено вашиот,
Театар за деца и младинци

Tekovni proekti

  • Мачорот во чизми
  • Снежната кралица
  • Сидарта