Театар за деца и младинци
Menu

Проекти за 2016 година

Пепелашка

ПЕПЕЛАШКА
- Детска претстава по Шарл Перо, драматизација на Горјан Милошевски, а режијата е на Деан Дамјановски

ГИГА МЕГА БАЈКА
- Детска претстава во режија Хана Миленковска по текст на Горјан Милошевски. Играат Мики Анчевски, Бојан Кирковски, Симона Спировска и Мартин Јорданоски.

УЧИЛНИЦА 304
- Мјузикл за тинејџери. Драматизација Маја Енчева, режија Боњо Лунгов

Tekovni proekti

  • Мачорот во чизми
  • Снежната кралица
  • Сидарта