Театар за деца и младинци
Menu

Соопштение по повод Светскиот ден на театарот

Почитувани,

Театарот за деца и младинци ќе го прослави светскиот ден на театарот  така што ќе отстапи прво место за најмладата ,најмилата публика. На 02.04.2017та година ќе се одигра претставата "Пипи Долгиот чорап" и целиот приход од изведбата ќе се донира на СОС,,Детско Село”. Децата се иднината на театарот и светот.

Tekovni proekti

  • Мачорот во чизми
  • Снежната кралица
  • Сидарта