Театар за деца и младинци
Menu

ТДМ без струја поради сервисен зафат на ЕВН

Поради технички зафат од страна на ЕВН, Театарот за деца и младинци ќе биде без електрична енергија во Понеделник од 09:00 до 17:00 часот. Поради ова нема да бидеме во можност да одговориме на телефонските повици.

Ви благодариме на разбирањето,
ТДМ

Tekovni proekti

  • Мачорот во чизми
  • Снежната кралица
  • Сидарта