Театар за деца и младинци
Menu
ГАЛЕРИИ И ПРЕТСТАВИ
  Алиса во
земјата на чудата
Ализа во Земјата на чудата
Бескарајни
соништа
plakat-beskrajni
Црвенкапа
plakat-crvenkapa
Цветната улица|
plakat-cvetnata
Девојчето со
бисерна обетка
plakat-devojcheto
Дванаесетте
месеци
plakat-dvanaesette
 
   Македонска
приказна
plakat-makedonska
Оливер Твист
plakat-oliver
Пипи
долгиот чорап
plakat-pipi
Рекламна бајка
plakat-reklamna
Снежана и
седумте џуџиња
plakat-sneshana
Убавицата
и ѕверот
plakat-ubavicata
 
  Волшебникот
од Оз
plakat-volsebnikot
 Волшебната
флејта
plakat-volshabnata
Грдото пајче
plakat-grdoto
Зрното грашок
и принцезата
plakat-zrnoto
Лакомата
меца
plakat-lakomata
 
  Нашиот класНашиот клас Пат околу светотПат околу светот Заспаниот разум раѓа чудовишта
или денес не напишав ни збор Заспаниот разум раѓа чудовишта или денес не напишав ни збор
Животинска фармаЖивотинска фарма Малата сиренаМалата сирена  
  Петар ПанПетар Пан ПепелашкаПепелашка Гига Мега бајкаГига Мега бајка Мачорот во чизмиМачорот во чизми Снежната кралицаСнежната кралица    

Tekovni proekti

  • Мачорот во чизми
  • Снежната кралица
  • Сидарта