ТОБИ

  • Сцена: Детска
  • Тип на претстава: Куклена
  • Времетраење: 44 минути
  • Премиера: 04.04.2018
  • Возраст: 4+
{JEVK2EMBED}

Режија и адаптација на текст: Драгослав Тодоровиќ

Постои нешто, особено кај младите, што изгледа како непремостива препрека, никако не сте задоволни од сопствениот изглед. Каква тага и горчина ... Меѓутоа, ако имате, како јазовичарот Тоби, пријателка како госпоѓата Флора, вие многу брзо ќе ја надминете оваа безмислена грижа. Едноставно, со помош на пријателите ќе се видите себе си од еден сосема друг, среќен агол. Па, вие сте вешти , остроумни , а бога ми и многу згодни. И уште нешто, немојте да се китите со туѓи перја. Ќе излезете смешни.

Драгослав Тодоровиќ
Режисер и адаптација на текст

Креација на Кукли, Сценографија и Костими:

Ирина Сомборац

Композитор:

Виктор Апостоловски

Видео анимација:

Емил Петро

Превод:

Драгана Лукан Николоски

Media

FaLang translation system by Faboba

Месечен репертоар

Јули 2024
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Маркетинг